.:: Bots United ::.

.:: Bots United ::. (http://forums.bots-united.com/index.php)
-   Cube Bot (http://forums.bots-united.com/forumdisplay.php?f=77)
-   -   How? (http://forums.bots-united.com/showthread.php?t=3246)

stefanhendriks 21-12-2004 16:58

How?
 
How did you do it? i read something about you actually coded something in the Cube source itself?

Would it be possible to just code something so you can hook a dll into it? :) I would like to have another interface for my ITM project and Cube would be a nice 'another example' to make it work ;)

Rick 21-12-2004 19:37

Re: How?
 
ITM?
Well the bots are 'built in' at the moment. I would like to keep it this way because its more simpeler and you have access to everything.
But if you need some cube specifc help, ask away ;)

stefanhendriks 21-12-2004 22:32

Re: How?
 
http://forums.bots-united.com/showth...newpost&t=3244


if possible, it would be cool to integrate ;)


All times are GMT +2. The time now is 19:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.