.:: Bots United ::.

.:: Bots United ::. (http://forums.bots-united.com/index.php)
-   JKBotti (http://forums.bots-united.com/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Not Work (http://forums.bots-united.com/showthread.php?t=9009)

Feel1986 15-02-2012 02:56

Not Work
 
Currently loaded plugins:
description stat pend file vers src load unlod
[ 1] BunnyJump Plugi RUN - bunnyjump_mm_i38 v1.12 ini Start Start
[ 2] dproto_EF RUN - dproto_i386.so v0.9.87 ini Start Never
[ 3] AMX Mod X RUN - amxmodx_mm_i386. v1.8.1.3 ini Start ANY
[ 4] Eye1.2 Metamod RUN - eye_mm_i586.so v1.2 ini Chlvl Chlvl
[ 5] Ham Sandwich RUN - hamsandwich_amxx v1.8.1.3 pl3 ANY ANY
[ 6] FakeMeta RUN - fakemeta_amxx_i3 v1.8.1.3 pl3 ANY ANY
[ 7] Engine RUN - engine_amxx_i386 v1.8.1.3 pl3 ANY ANY
[ 8] Fun RUN - fun_amxx_i386.so v1.8.1.3 pl3 ANY ANY
[ 9] JK_Botti open - jk_botti_mm_i386 v1.42 ini Start ANY
9 plugins, 8 running


why not work?

Feel1986 15-02-2012 21:09

Re: Not Work
 
why not work bot?

intelliq 21-02-2012 18:49

Re: Not Work
 
Which mod are you running?

The bots work with plain HLDM, Sevs Mod, Opposing Force (DM only), and Ag-mini.

They do not work with CS, XDM, or AG.

Feel1986 21-02-2012 18:55

Re: Not Work
 
i used severian mod



193.186.15.25:27016 ONAT .:Half Life | Server:.

intelliq 21-02-2012 19:23

Re: Not Work
 
I just went to your server. 13 live players? Nice.

I dont know what version DLL's you are using, but I have these bots running on my server. I am using:

-Latest Jk_botti version

-Metamod-p 1.19p32
(http://metamod-p.sourceforge.net/)


You can see bots working on my server [USMCc]*Basic Training 173.24.84.146:27015

Feel1986 21-02-2012 21:27

Re: Not Work
 
Connecting to 173.24.84.146:27015...
This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your clien


All times are GMT +2. The time now is 01:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.